52. godišnja skupština KUD-a Matija Gubec – Slavonski Kobaš

  Redovna Godišnja skupština K U D-a održana je večeras u dvorani Vatrogasnog doma u Slavonskom  Kobašu s početkom u 18.30 sati.
  Već po ustaljenom običaju K U D „M. Gubec“ na svojoj izvještajnoj Skupštini predstavio programe koji su održani tokom prošle godine. Prije toga izabrano je Radno predsjedništvo: Antun Klaso, predsjedavajući i članovi Manda Mitrović i Ivan Hećimović a zapisnik je vodila tajnica Valentina Džinić.
Izvješće Predsjednika Antuna Baćo o programskoj djelatnosti popraćeno fotografijama na videozidu je jednoglasno prihvaćeno kao i financijsko izvješće blagajnika Slavice Kikić te člana Nadzornog odbora Rafaela Kolundžić. Iz njih se moglo vidjeti kako je Udruga izvela tridesetak programa a nosioci su bili folklorni ansambl, tamburaški sastav, pjevačka grupa i dječji tamburaški orkestar. Proračun koji je planiran za prošlu godinu izvršen je u cijelosti a poslovanje je bilo pozitivno.
  Plan za 2020. godinu koji je predstavila Valentina Džinić je također prilično ambiciozan ali je zaključeno da Udruga mora zadržati kvalitet i raznovrsnost programa po kojem je poznata već dugi niz godina.
  Svi gosti i predstavnici Udruga su pozdravili rad Skupštine i pozitivno govorili o radu K U D-a i izrazili želju za daljnjom suradnjom. Načelnik Općine Oriovac Antun Pavetić potvrdio je spremnost Općine da i dalje financijski pomaže u okvirima svoje mogućnosti.
  Poslije službenog dijela priređena je mala zakuska uz pjesmu , ples i tambure.

You May Also Like

error: Content is protected !!