Godišnja skupština NK Slavonac

  Večeras je u prostoriji stadiona NK Slavonac održana Redovna godišnja skupština uz nazočnost članova, simpatizera i gostiju.
  Predsjednik Alen Hasečić pozdravio je sve i predložio Dnevni red koji je jednoglasno usvojen. Zatim je izabrano Radno predsjedništvo :Antun Klaso, presjednik i dva člana Gašpar Ferić i Patrik Toman. Zapisnik je vodio tajnik Ivan Nikičić.
  U izvješću o protekloj sezoni i Predsjednik i trener kluba Mitar Baćo su zadovoljni s rezultatima kada se zna da je došlo do smjene generacija a bolju budućnost vide baš u mladima koji kucaju na vrata seniorskog tima. Blagajnik Matko Pišonić izvjestio je Skupštinu da su financijska sredstva bila dostatna za normalan rad i poslovalo se pozitivno.
  Iz predočenog Plana za 2020. jasno se iscrtava želja sviju da klub ostane u ovom rangu natjecanja a finacijska sredstva osigurati će se iz raznih izvora a ponajviše iz Općine Oriovac.
Sva Izvješća i Plan su jednoglasno privaćeni od članova Skupštine.
  Na kraju su Skupštinu pozdravili i zaželjeli puno uspjeha u takmičenjima predstavnici KUD-a Matija Gubec i DVD Slavonski Kobaš. Načelnik Općine Antun Pavetić je zadovoljan s postignutim i obećao punu podršku kao i u prošlim godinama.
  Poslije radnog dijela uz zakusku još se moglo čuti o budućim koracima koji će održati stabilnost kako u takmičenjima tako i u ostalim radnjama kluba.

You May Also Like

error: Content is protected !!