Veliki uspjeh KKK Oriolik iz Slav. Kobaša na Prvenstvu Hrvatske

  U Zagrebu na Jarunu od 31.07 – 02.08.2020. održano je Prvenstvo Hrvatske u kajaku i kanuu na mirnim vodama za sve uzraste. Za odličja i pehare veslalo je dvanaest ekipa iz cijele Hrvatske i ponudilo jako zanimljive i nadasve borbene utrke bez obzira na visoke ljetne temperature.
Kajakaši i kanuisti KKK Oriolika iz Slavonskog Kobaša na prvenstvo su otišli optimistički raspoloženi nadajući se dobrim rezultatima koje su i ostvarili. Ekipno su osvojili drugo mjesto u kategoriji kadeta a treće u kategoriji juniora dok su u kategoriji seniora bili šesti.
  Pojedinačno: kadeti i kadetkinje su osvojili 5 zlatnih, 4 srebrne i jednu brončanu medalju a juniori i juniorke 3 zlatne, 10 srebrnih i 5 brončanih medalja.
  Važno je napomenuti da je ekipa zajedno s trenerom ostvarila zaista impresivne rezultate i poželimo im i ubuduće što više ovakvih sportskih uspjeha.

 

Predrag Kolundžić, trener: Izuzetno sam zadovoljan mojim kajakašima i kanuistima na postignutom što je plod redovitih treninga bez kojih nema vrhunskih rezultata. Vjerujem da je to i poticaj za još ozbiljniji rad i poziv ostalim mladićima i djevojkama da se učlane u naš klub.

 

OSVOJENA ODLIČJA KKK ORIOLIK NA PRVENSTVU HRVATSKE

 

You May Also Like

error: Content is protected !!