Božićni koncert u crkvi Sv. Dominika Savia u Slav. Brodu

 Povodom Božićnih praznika tamburaški sastav i pjevački zbor K U D-a „Matija Gubec“ darovao je župljanima crkve sv. Dominika Savia koncert Božićnih pjesama.
Sve izvedbe bile su protkane ozračjem radosti i veselja koje su tamburaši i pjevači prenijeli i na gledatelje. Na koncertu su pjevane tradicionalne božićne pjesme ali i one specifične; vezane za pojedine krajeve naše domovine.
  Božić na mnogim jezicima označava riječ rođenje. Rođenje Spasitelja, Isusa Krista, koji će spasiti svijet od zla. Rođenje ljubavi i smrt grijeha. Zato nas Isus u ovim božićnim danima poziva na zajedništvo koje nam je prijeko potrebno.
  Ovim koncertom i mi smo se pridružili svim onima koji vjeruju da to zajedništvo, mir i dobro može nas učiniti još boljim čovjekom ali samo da i u ostalim danima u godini budemo jedni drugima prijatelji štujući vjeru i vjerske običaje.
  Zahvaljujemo župniku vlč. Josipu Matanoviću i njegovim župljanima što su nas srdačno dočekali te se zajedno s nama veselili i pjevali na ovom koncertu.

[unitegallery bozicni17]

You May Also Like

error: Content is protected !!