Sava Beach Party X u Slavonskom Kobašu

  Sava Beach Party X festival održan je Slavonskom Kobašu (na obali Save) u petak i subotu (05. i 06.08) u organizaciji KUM Limes a pod pokroviteljstvom Općine Oriovac.
  Velik broj ljubitelja electro-dance glazbe uživao je u izvedbama poznatih disk-džokeja koji su izvodili sintezu tuđe glazbe i vlastitih intervencija. Prvu večer nam se predstavio DJ Ivan Paul a dodatno je ozračje podigla Indira Forza koju su njeni fanovi kao i ostali podržali pjevajući i plešući zajedno uz njene hitove. Moramo poglavito istaknuti i vatromet koji je osvjetlio nebo nad mjestom i rijekom Savom a većina zaljubljenika ove vrste glazbe ostala je do ranojutarnjih sati.
  Drugu večer izvođači su bili disk-džokeji Daniel Petric, Vic Damazi, Johnny Costa i Wux. Raznolikost njihovih izvedbi i fantastični svjetlosni efekti dokazali su da su pravi majstori za ovakve događaje. Posjetitelji su samo dalje nastavili tamo gdje su stali prošle večeri i kao da je sve bilo još žešće i pokretljivije kako u plesu tako i u ispjevanim hitovima.
  Naglasimo da je ovo jedini electro-dance music festival u ovom dijelu Slavonije a i šire pa stoga još više ima na težini organiziranje ovakvog glazbenog događaja. Zbog toga organizatorima sve pohvale za realizaciju uz želju da i dalje budu uporni i sve to ponove i idućih godina.
  Cijeli Sava Beach Party X festival je humanitarnog karaktera. Financijskim sredstva koja se ostvare usmjerit će se u izgradnju stambenog prostora jednog mještanina kako bi mu osigurali primjerene i dostojanstvene uvjete za normalan život.
  Riječi ne mogu toliko oslikati ozračje na festivalu pa će se na fotografijama to znatno bolje vidjeti.

You May Also Like

error: Content is protected !!