Program u Senju

Folklorni ansambl i tamburaški sastav K U D-a gostovao je dva dana u Senju gdje se u sklopu Sajma tradicijskih proizvoda pod nazivom „Potok sriće“ predstavio s svojim folkorno-glazbenim programom. Izveli smo plesove i pjesme našeg kraja a na kraju su se i gledatelji uhvatili u veliko kolo.
Inače, mi smo već četvrti puta u ovom pelijepom gradu koji je svojim izgledom specifična scena pogotovo za glazbeno-scenske događaje.
U programu Sajma nastupili su još KUD “Zametski koren” iz Rijeke, Klapa “Nevera” iz Rijeke, VIS “Bonaca” iz Senja, Klapa “Senjkinje” iz Senja i TS Arija iz Senja.
U preostalom slobodnom vremenu članovi su se upoznavali s znamenitostima grada a prelijepo vrijeme dozvolilo je i kupanje u moru te navečer ples u diskoteci.
Ova suradnja će se nastaviti gostovanjem klape „Senjkinje“ u Slav. Kobašu, gdje će održati koncert u crkvi povodom 35. smotre tamburaških sastava Brodsko-posavske županije.
Zahvaljujemo organizatoru Sajma Turističkoj zajednici grada Senja i gospođi Mariji Špalj predsjednici Udruge osoba s Down sindromom koja je i ovaj puta bila izvrsna domaćica.

You May Also Like

error: Content is protected !!