Održana 22. smotra folklornih pjevačkih skupina B P Ž

  U Starim Perkovcima je u Društvenom domu u subotu, 04.11.2017. održana 22.smotra folklornih pjevačkih skupina B P Ž u okviru programa 53. Brodskog kola. Organizatori Smotre su F A Broda i HKUD Ravnica iz Starih Perkovaca.
   Pjevala su pjevačke skupine iz cijele Županije : iz Bickog Sela, Svilaja, Slav. Broda, Starog Slatinika, Drežnika, Oriovca, Šumeća, Starog Topolja, Brodskog Stupnika, Dragalića, Korduševaca, Starih Perkovaca, Podcrkavlja, Gundinaca, Zadubravlja, Vrbja, Vrpolja, Donjih Andrijevaca, Slav. Kobaša, Slobodnice i Sikirevaca.
   Programski odbor je pratio sve sudionike i na kraju je povoljno ocijenio Smotru. Za najbolju počimalju je proglašena Matea Vinarić iz D. Andrijevaca a od muških priznanje je dobio Ivo Janković iz Gundinaca. Šest pjevačkih skupina biti će u programu Regionalne smotre koja će se održati u Slav. Brodu.
   Mi smo nastupali s mješovitom pjevačkom grupom i solistima Valentinom Džinić, Noemi Mihaliček i Ivanom Hećimović te pjevali Drumarac, Što nam radi onaj dido stari i Jedna je Hrvatska.

You May Also Like

error: Content is protected !!