Kobašani zahvalili vlč. Miji Lasović na službovanju u župi

Dosadašnji župnik vlč. Mijo Lasović koji je devet godina službovao u Slav. Kobašu premješten je u Skenderovce. Tom prilikom u subotu navečer, upriličen je oproštajni skup na kojem su bili predstavnici društvenih organizacija i udruga koji su se pojedinačno obratili vlč. Lasoviću te mu predali skromne poklone. U vrlo opuštenom ozračju ipak se osjetio emotivni naboj kod sviju s nadom da će se nastaviti kontakt bez obzira udaljenost i nemogućnost svakodnevnog viđenja.
Sutradan je bila oproštajna svečana misa gdje je velečasni održao govor i zahvalio se svima na suradnji. Prigodni govor pripremili su i članovi ekonomskog i pastoralnog vijeća kao i predstavnik ženskog crkvenog zbora. Oni su ujedno predali svoje darove.
Velečasnom Lasoviću veliko hvala za sve duhovno što nam je dao, za zajedničke radosne i žalosne trenutke, za ukupni aktivni rad ne samo oko crkve, već za svaku lijepu riječ upućenu mještanima.
Emocije koje sada svi osjećamo ne treba zaboraviti. To je bilo iskreno i svakome od nas jedinstveno. Neka nas ta sjećanja i dalje povezuju.

Foto: Krunoslav Katanić

You May Also Like

error: Content is protected !!