Godišnja skupština K U D-a “Matija Gubec”

U subotu, 30. siječnja 2016. godine u dvorani doma D V D održana je Godišnja Skupština K U D-a Matija Gubec gdje se podnosilo izvješće o radu u 2015. godini i predočio plan za 2016. Nakon pozdravnih riječi predsjednika Antuna Baćo krenulo se s usvojenim dnevnim redom i izborom radnog predsjedništva: Antun Pišonić, predsjednik, te dva člana Ana Galović i Martina Pavlović.
U izvješću o radu (A. Baćo) naglašeno je da je kvaliteta izvedbi na nivou koje Udruga treba imati, da je ostvareno tridesetak programa. Sve se to pratilo financijskim sredstvima koje je Udruga prihodovala a najvažnije je da se poslovanje završilo pozitivno, što se moglo čuti u izvješću blagajnika Ankice Rendić.
Skupština je jednoglasno prihvatila izvješća i uz prijedloge da se nastavi tako i u idućoj godini.
Plan djelatnosti je prilično ambiciozan, nešto veći nego prošlogodišnji. Velika pozornost će se posvetiti edukaciji mladih članova kako plesača tako i tamburaša.
Skupštinu su pozdravili gosti: Načelnik Općine Oriovac Antun Pavetić, Klara Šćuka (B P Ž), Stjepan Pišonić (Kajak-kanu klub), Alen Hasečić (NK Slavonac), Marko Jagodar (D V D) i Ivan Klasnić (OPG Klasnić), Antonija Nikičić (M O), Zvonko Jakirec (K U D iz Oriovca) i Berislav Franić (K U M Limes)
Poslije službenog dijela uz malu prigodnu zakusku i uz tamburaše plesalo se i pjevalo.

[unitegallery may_gallery1 catid=5]

You May Also Like

error: Content is protected !!