89. godišnja skupština D V D-a Slavonski Kobaš

U početku Skupštine u ime Predsjednika D V D-a Marka Jagodara (opravdano izostao), sve je pozdravio Stjepan Jagodar (dopredsjednik) i zahvalio se svima koji će nazočiti istoj. Predsjedavajući Radnog predsjedništva Mijo Delić je predložio Dnevni red koji je jednoglasno usvojen.
U izvješću o radu za 2018. godinu istaknuto je kako je Plan potpunosti ispunjen. Bilo je desetak prevencija i intervencija koji su uspješno realizirani a radilo se i na adaptaciji prostorija kao i održavanju voznog parka. Nije izostao ni rad s mladeži, koji su na natjecanjima postigli zapažene rezultate. Zapovjednik Damir Mitrović zadovoljan je s izlaskom članova na intervencije i nada se da će i u budućnosti biti isto. U blagajničkom izvješću naglašeno kako je godina prošla s pozitivnim saldom što je preduvjet i za daljnje financiranje zacrtanog plana. Nadzorni odbor je redovno pratio djelatnost, nema primjedbi na proteklu godinu, rekao je ispred Odbora Mijo Delić.
Skupština je jednoglasno prihvatila izvješća o radu za 2018. U Planu rada za 2019. godinu osim uobičajenih aktivnosti više će se pozornosti posvetiti na prevenciju a isto tako i na tehničke intervencije. Plan i Proračun su jednoglasno prihvaćeni.
Nazočni gosti, predstavnici D V D-a susjednih mjesta a i šire i čelnici V Z Ž Brodsko-posavske pozdravili su Skupštinu i zaželili i dalje uspješan rad. Direktor Vatroprometa Nenad Radojčić zahvalio se na dugogodišnjoj suradnji a Načelnik općine Oriovac Antun Pavetić je naglasio da je Društvo jedan od vodećih Vatrogasnoj zajednici Općine Oriovac.
Podijeljena su priznanja zaslužnim članovima: Josipi Vokić za deset godina a za četrdeset godina Gašparu Pribanić i Stjepanu Katić. Poseban trenutak je bio dodjela priznanja za sedamdeset godina aktivnog rada i članstva Franji Feriću-Ruđi.
Poslije radnog dijela priređena je mala zakuska za sve nazočne gdje su se razmijenjivala iskustva pojedinih Društava u proteklom razdoblju.

[unitegallery dvd_skupstina]

You May Also Like

error: Content is protected !!