70. Godišnja skupština N K „Slavonac“

Večeras je održana 70. jubilarna Godišnja skupština nogometnog kluba Slavonac. Pred članovima i gostima predstavnici upravnih tijela i treneri podnijeli su izvještaje o radu u protekloj godini.
Seniorska ekipa zauzela je u jesenjem dijelu prvenstva 2. Ž N L centar deveto mjesto koje je zadovoljavajuće s obirom na poteškoće koje je klub imao. Odlazak nekoliko prvotimaca bio je veliki udarac pa u prvim kolima ekipa nije bila na potrebnoj razini. No kako je prvenstvo odmicalo došlo je do stabilizacije i tako potrebnog mira i vjerovanja u svoje mogućnosti.
Juniorsku ekipu će se u narednom periodu trebati pojačati s novim igračima kako bi postizala željene rezultate.
Treneri selekcija uglavnom su optimistični što se tiče daljnjeg ishoda u prvenstvu tražeći od momčadi da uz redovite treninge i zalaganje na utakmicama održe ovaj klub u gornjem dijelu tablice.
Kako se ove godine slavi 70. obljetnica postojanja čelnici kluba će se pobrinuti da se dostojno proslavi ovaj jubilej uz pomoć i ostalih Udruga u Slav. Kobašu i jedinica lokalne smouprave.
Predstavnici Udruga su čestitali jubilej i ponudili svoje usluge u realizaciji svega planiranog. Načelnik Općine Oriovac obećao je svu pomoć (poglavito financijsku) kao i dosada a naglasio je da će se za mjesec dana krenuti s izgradnjom malog igrališta za nogomet, košarku i rukomet pokraj stadiona.

You May Also Like

error: Content is protected !!