Tri boda ostaju u Kobašu

U vrlo zanimljivoj i napetoj utakmici 2. kola 2. Ž N L centar domaći N K Slavonac iz Slavonskog Kobaša pobijedio je imenjaka iz Brodskog Stupnika s 2: 1 (0:1).
Sam početak utakmice bio je prilično nervozan ali otvoren i borben. U takvom ozračju gosti koji su slovili kao favoriti, bolje su se snašli. Rezultiralo je njihovim vodstvom u 32. minuti a pogodok je postigao napadač Stjepan Sekić.
U drugom poluvremenu domaćini su krenuli malo odlučnije i nastojali što prije izjednačiti rezultat dok su se gosti opredjelili na zatvoreniju varijantu. Ipak, igra se odvijala između dva šesnasterca uz malo oštrije duele pa je sudac podijelio nekoliko žutih kartona. Da je nogomet zanimljiva i nepredvidiva igra pokazala je i ova utakmica. Gosti su očekivali kraj i sigurna tri boda ali domaćini nisu tako razmišljali. Pojačali su napad i vršili stalni pritisak na vrata golmana Brkića što je u 80. minuti rezultiralo izjednačenjem. Udarac s oko 20 m uputio je I. Hećimović a lopta je uz malu pomoć obrambenog igrača Stupljana završila u mreži: 1:1. I kad se očekivao remi napadač Kobašana P. Pejić solo akcijom skoro sa centra igrališta ostavio je dva igrača iza sebe i savladao vratara gostiju: 2:1 ! Tri boda ostaju u Kobašu uz veliko slavlje gledatelja i igrača.

You May Also Like

error: Content is protected !!