Godišnja skupština KKK Oriolik

 Večeras je u dvorani Vatrogasnog doma održana Izvještajna skupština Kajak kanu kluba Oriolik iz Slavonskog Kobaša.
 Predsjednik KKK mr. Stjepan Pišonić je na samom početku pozdravio sve nazočne na Skupštini i predložio Dnevni red koji je jednoglasno usvojen. Zatim je izabrano Radno predjedništvo – Sanja Pejić, Krunoslav Knežević i Slavica Kikić – koje je rukovodilo u daljnjem radu.
 U izvješću o radu Predsjednika Pišonića i trenera Predraga Kolundžića moglo se zaključiti da je protekla 2019. godina bila u znaku velikih uspjeha u mlađim kategorijama veslača a svakako je naglasak stavljen na Državno prvenstvo na Jarunu gdje je osvojen veliki broj odličja kako pojedinačno tako i ekipno. Sveukupno natjecalo se na oko desetak regata počev od Slavonskog Broda,Petrinje, Aljmaša, Siska… Svakako je vrijedno istaći da je održana i već tradicionalna regata u Slav. Kobašu na rijeci Savi gdje su domaćini ekipno osvojili drugo mjesto od šest ekipa.
 Financijsko poslovanje je zadovoljavajuće s prihodom koji je pokrio rashodovnu stranu djelatnosti kluba što se moglo čuti iz izvješća blagajnice Slavice Kikić.
 U Planu za 2020. godinu naglašeno je da se prioritet opet stavi na natjecanja na Državnom prvenstvu, organiziranju regate u Kobašu i održavanju Ljetne škole veslanja za sve one najmlađe koji žele biti aktivni članovi kluba.
 Skupštinu je pozdravio i Načelnik Općine Oriovac Antun Pavetić koji je upoznat s aktivnostima i zaželio da se i nadalje ustraje u radu. Predstavnici društvenih organizacija iz Slav. Kobaša; DVD-a, KUD-a, Limesa i NK Slavonca obećali su suradnju i u idućem razdoblju jer se samo zajedničkim djelovanjem može puno toga učiniti kako u sportskim tako i u ostalim aktivnostima u našem mjestu.
 Poslije Skupštine priređen je prigodni domjenak uz srdačni ugođaj i optimizam za budućnost KKK Oriolik.

You May Also Like

error: Content is protected !!