2. sportske igre mladih

U Slavonskom Kobašu, 23.07.2016. godine (subota) pokraj rijeke Save održale su se 2. Sportske igre mladih. Pravo sudjelovanja imale su sve udruge mladeži (besplatno.
Mladi su stigli iz okolnih mjesta da bi se u fer i sportskoj borbi natjecali, pokazujući prijateljski duh a zaboravljajući rivalitet. U natjecanjima je sudjelovalo oko stotinjak natjecatelja različite životne dobi. Od prijateljskih udruga, odazvale su se Kutljanska udruga mladih, Udruga za mlade “STUP” iz Brodskog Stupnika te Bebrinska udruga mladih.
Okupljanje je bilo u 12:30 h, a početak sportskih natjecanja u 13:00 h. Bilo je duela u malom nogometu, zanimljivih susreta u odbojci, stolnom tenisu i ostalim zanimljivim sportovima. Mišljenja smo da su svi bili pobjednici pa nećemo posebno isticati pobjednike. Visoka ljetna temperatura se neutralizirala skokom i kupanjem u Savi.
Nakon odrađenih sportskih natjecanja, uslijedila je zakuska za sve sudionike a poslije su se dodjelila priznanja najboljim natjecateljima i zahvalnice Udrugama na sudjelovanju. Sve se završilo uz glazbu i ples do kasno u noć.
Pokrovitelji su bili Općina Oriovac i Savjet mladih Općine Oriovac.
Organizatori K U M „Limes“ primjerno su realizirali ovu sportsko-zabavnu manifestaciju i najavili još sličnih događanja.

You May Also Like

error: Content is protected !!