Održana godišnja skupština K K K „Oriolik“

  Večeras je u Vatrogasnom domu s početkom u 18 sati održana izvještajna Godišnja skupština Kajak-kanu kluba „Oriolik“ iz Slav. Kobaša.
   Predsjednik kluba mr. Stjepan Pišonić na početku je pozdravio sve nazočne na Skupštini i predložio dnevni red koji je usvojen. Nakon što je Verifikacijska komisija izvjestila da postoji kvorum za rad Predsjednik radnog predsjedništva Ivan Delić dao je riječ Predsjedniku koji je predočio što je Klub ostvario u 2017. godini.
   Naglasio je da se nastavilo s radom najmlađeg uzrasta koji je postigao zavidne rezultate na održanim takmičenjima. To je potvrđeno i u izvješću trenera Stjepana Pesić koji je zadovoljan rezultatima (32 zlatne medalje, 36 srebrnih i 85 brončanih) a nada se da će iduća godina biti još bolja.
   Blagajnica Slavica Kikić predočila je financijsko izvješće iz kojeg se vidi pozitivan saldo a financije su skladno pratile sve troškove natjecanja.
   U 2018. godini planirano je takmičenje u svim regatama koje su bile i prošle godine. Kajakaši i kanuisti pozvani su i na Međunarodni maraton u Metkoviću a planira se kupiti jedan kanu i jedan kajak. I dalje će se nastojati u klub privući što veći broj mladeži.
   Financijski plan je u okviru prošlogodišnjeg iz kojeg se vidi stabilnost i uvažavanje proračuna jedinica lokalne samouprave.Sva izvješće i planovi su jednoglasno usvojeni.
Na kraju su Skupštinu i članove K K K pozdravili gosti: Ivan Nikičić (NK Slavonac), Benjamin Klarić (KUM Limes), Marko Jagodar (DVD), Antun Baćo (KUD M. Gubec), Josip Jagodar (Općinsko vijeće) i Antun Pavetić (Načelnik Općine Oriovac). Načelnik je pohvalio rad Kluba i potvrdio da će ih Općina i dalje financijski potpomagati a u Proračunu su povećana sredstva za športske udruge.
  Poslije službenog dijela uz domijenak se nastavilo razgovarati o prošlogodišnjim rezultatima i takmičenjima u 2018. godini.

You May Also Like

error: Content is protected !!