51. Valpovačko ljeto

U organizaciji Ustanove za kulturne djelatnosti „Ante Evetović Miroljub“ Valpovo, Turističke zajednice Grada Valpova, Valpovačkog poduzetničkog centra i Grada Valpova, pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Osječko-baranjske županije te uz podršku mnoštva sponzora, od 20. do 30. lipnja 2019. godine, održana je najstarija i najznačajnija valpovačka manifestacija – 51. Ljeto valpovačko.
Ta poznata i afirmirana manifestacija narodnog stvaralaštva poznata je ne samo u Slavoniji, nego posvuda u našoj zemlji pa čak i u inozemstvu.
Naše Društvo je sudjelovalo na završnoj priredbi u nedjelju, 30. lipnja u svečanoj povorci ulicama Valpova i nastupom na Smotri folklora na ljetnoj pozornici dvorca Prandau Normann. Pored nas svoje programe izvodili su kulturno-umjetnička društva iz Harkanovaca, Valpova, Beretinaca, Petrijevaca, Osijeka, Creta, Zadobarja, Ivanovca, Slunja, Narda, Bocanjevaca, Kupresa, i Petrijevaca.

You May Also Like

error: Content is protected !!