Poraz Slavonca na domaćem terenu

U 17. kolu 2. Ž N L centar nogometaši Slavonca ugostili su momčad N K Budainka-Kolonija i izgubili s visokim rezultatom od 5:2.
Time se nastavio loš trend igara u proljetnom dijelu sezone. Analizirajući rezultate od ova četiri protekla kola (tri kod kuće a jedna na gostovanju) odmah se može zaključiti da primamo veliki broj pogodaka a od dvanaest mogućih bodova osvojili smo samo četiri. Ne možemo se oteti dojmu da se može pobijediti momčad iz samog vrha tablice (Slavonac iz Brod. Stupnika) a onda prosuti bodove u utakmicama s klubovima koji su iza nas na tablici. Koji je razlog tomu vjerojatno će pronaći stručno vodstvo i sami igrači.
Današnja utakmica počela je s prilikom naših napadača koji nisu uspjeli zatresti mrežu gostiju a onda smo na brzinu primila dva jeftina zgoditka i kola su krenula niz brdo. Nedugo zatim su nam igrači Budainke dali još dva gola i na odmor se otišlo s 0:4. Nimalo ugodan rezultat.
Drugo poluvrijeme su se gosti malo opustili zbog velikog vodstva i greškama uže obrane primili dva gola – 2:4. Nakon dva žuta kartona napadač Budainke je dobio crveni i domaćini su vidjeli priliku da poprave rezultat. Nažalost iz jedne nasumce ispucane lopte iz njihovog šesnaesterca gostujući napadač iskoristio je nesmotrenost zadnje linije domaćin i povećao vodstvo od 5:2. Tu je bio kraj nadanja da se može bilo što učiniti i utakmica je završena tim rezultatom.
N K Slavonac predstoji težak raspored u idućim kolima i svakako moraju podići formu i zaigrati kao u jesenskom dijelu prvenstva da bi mirno dočekali finiš u zadnjim kolima.


You May Also Like

error: Content is protected !!