Pobjeda Slavonca

20. kolo 2. Županijske nogometne lige centar
N K Slavonac – N K Tomica 2:0 (1:0)

Slav. Kobaš, 17.04.2016. u 16.30 sati, stadion kraj Pilane
Sudac: Mario Rosandić, pomoćnici: Ž. Stašjuk i iz publike
Delegat: Ivan Kurtušić
Strijelci: 1:0- R. Aksentić (35. min.), 2:0-I. Tomić (82. min- k. u.)
N K Slavonac: M. Tomić, M. Klasnić, D. Grgić(J. Pavić), A. Hasečić, M. Baćo, M. Ilijašević (R. Nikičić), S. Lužanac, M. Vračić, R. Aksentić (J. Sekulić), D. Pišonić (I. Petri), M. Matok (I. Tomić)
Trener: Vlatko Klarić
N K Tomica: A. Jukić, M. Miletić (M. Gašparović), I. Krpota, Ž. Kljajić (I. Ćorković), M. Vukoje, M. Pajković, M. Pavić, A. Ćorković, K. Vidaković, J. Hlumecky (I. Crnković), K. Ravnjak
Trener: Zemir Mujčin
U nadasve uzbudljivoj i rastrganoj igri s puno tenzija domaćini su uspjeli osvojiti tri boda nakon nekoliko utakmica u kojima su se zadovoljli s samo jednim bodom.
U prvom poluvremenu koje je bilo prilično nezanimljivo iz jednog kontranapada napadač R. Aksentić sam je izbio pred golmana gostiju i pospremio loptu u mrežu.
U drugom poluvremenu gosti su dvadesetak minuta prilično stisli domaćine ali osim poluprilike nisu imali izrazite prigode. Poslije toga igra se izjednačila s puno sitnih prekršaja na sredini terena pa je u jedan trenutak zaiskrilo na terenu no strasti su se ubrzo smirile.
I onda nakon prodora po lijevoj strani Ivice Tomića došlo je do kontakta s vratarom A. Jukićem i sudac je 82. minuti dosudio jedanaesterac što je Tomić pretvorio u vodstvo od 2: 0.
Do kraja nije se ništa promijenilo i rezultat je ostao isti. Kod domaćina dobru igru su pružili Matko Matok i Matija Baćo a kod gostiju vratar Anto Jukić.

dA

bA

rez1

eA

tab1

You May Also Like

error: Content is protected !!