Kajakaši i kanuisti K K K Oriolik iz Slav. Kobaša u punom trenažnom ciklusu

Pred novu sezonu veslači na Savi treniraju kako bi ponovili uspjehe u prošloj godini. Pod budnim okom trenera Stjepana Pesića pazi se na tehničke pojedinosti veslanja a zimske pripreme u dvorani pokazale su se kao pun pogodak. Svakako da će se nakon puno zaveslaja i kilometarskih pruga na vodi vidjeti koji veslači zadovoljavaju takmičiti se u slijedećim utrkama. Treninzi se održavaju dva puta u tjednu a po potrebi i više.

“Prvo takmičenje je u Slavonskom Brodu na Međunarodnoj regati „Slavonski Brod 2017“. Do te utrke odraditi ćemo pripreme na vodi ali i one u dvorani gdje će se raditi na fizičkoj spremi. Trenutno u klubu imamo dvadesetak članova pretežno mlađeg uzrasta za koje se nadamo da će opet osvjetliti obraz svoga kluba”, rekao je trener Stjepan Pesić.

Vodstvo kluba velike nade polaže u one koji su već veslali na regatama ali i one kojima će to biti vatreno krštenje. Posebno se obraća pažnja na samo ponašanje članova koji su zaslužili da se nađu u klubu. Dobar timski rad i atmosfera u klubu je dodatna energija za što bolje rezultate.

You May Also Like

error: Content is protected !!